0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Aura Power Lashes

Manufacturer: Aura
*
273,00 ден.
Your price: 205,00 ден.

Power Lashes трепки – изработени се рачно, од најквалитетно природно влакно. Одберете должина и густина на трепките според пригодата и посакуваниот ефект. Овие трепки се погодни за секојдневна употреба, а доколку сте пазливи при употребувањето, можете да ги користите и повеќе пати. Совет за нанесување: Вештачките трепки се лепат откако комплетно ќе завршите со шминкање на очите, но пред нанесување на маскара. По лепењето на вештачките трепки, неопходно е маскара за да ги спои природните и вештачките трепки, но внимавајте да не ставите премногу маскара. Додека ги лепите трепките, очниот капак мора да биде потполно сув.

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Numbers20, 1, 2, 3, 4, 5, 7, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.