0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

За Нас

НАШАТА ПРИКАЗНА

Основана во 1998 година, Шатци Парфимерии е најголемиот независен ланец на парфимерии во Македонија.

Нашата цел е да ги направиме мејнстрим и луксузните производи прифатливи и достапни за сите. Ние нудиме над 50 брендови на парфеми и над 20 брендови за декоратива (MakeUp), од кои сите се достапни во нашите продавници, а дел од нив се достапни и на нашата Интернет страница.

Благодарение на Вас, неколку пати одбрани сме за најдобра парфимерија во град Скопје, исто така Шатци Палма Мол – Тетово, е мометално најголемата парфимерија во нашата држава. 

Без разлика дали ќе изберете да купувате во некоја од 13-те наши парфимерии, преку Интернет или преку телефон, нашиот пријателски тим е обучен и подготвен да Ви помогне во пронаоѓањето на совршен парфем или декоратива.

Ние, во Шатци Парфимерии сме посветени на Вас. Ние сакаме да уживате во купувањето со нас, без разлика дали барате да се негувате или барате совршен подарок, ние сме тука за вас – без разлика на начинот на купување.

 

 

1998 - Тетово

Се отвора првиот дуќан во Тетово (центар)

2000 - Гостивар

Се отвора првиот дуќан во Гостивар

2003 - Скопје (Центар)

Се отвора првиот дуќан во Скопје (Центар)

2004 - Скопје (Т.Ц. Бисер)

Се отвора вториот дуќан во Скопје (Т.Ц. Бисер)

2009 - Скопје (Т.Ц. Буњаковец)

Се отвора третиот дуќан во Скопје (Т.Ц. Буњаковец)

2012 - Скопје (Чаир)

Се отвора четвртиот дуќан во Скопје (Чаир)

2012 - Скопје (Т.Ц. Буњаковец)

Дуќанот во Буњаковец се преселува во поголем дуќан.

2012 - Тетово

Дуќанот во Тетово се преселува во поголем дуќан.

2012 - Куманово

Се отвора првиот дуќан во Куманово

2014 - Скопје (Т.Ц. Бисер)

Дуќанот во Т.Ц Бисер се преселува во поголем дуќан.

2014 - Тетово (Т.Ц. Палма Мол)

Се отвора вториот дуќан во Тетово (Т.Ц. Палма Мол)

2015 - Гостивар

Дуќанот во Гостивар се преселува во поголем дуќан.

2019 - Скопје (Т.Ц. Буњаковец)

Дуќанот во Буњаковец се преселува во уште поголем дуќан.

2019 - Скопје (Чаир)

Дуќанот во Чаир се преселува во поголем дуќан.

2019 - Веб Сајт

Се пушта во употреба www.schatze.mk – Платформа за купување на производите од Шатци парфимерии преку интернет

2020 - Битола

Се отвора нов дуќан во Битола.

2020 - Охрид

Се отвора нов дуќан во Охрид.

2021 - Битола

Се отвора втор дуќан во Битола.

2021 - Скопје (Капиштец)

Се отвора нов дуќан во Капиштец.

2022 - Штип

Се отвора прв дуќан во Штип.

 

 

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.