0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Начини на плаќање

Начини на плаќање

Во моментов подржуваме два начина на плаќање и тоа:

  • Испорака до дома со откупнина
  • Плаќање со Кредитна Картичка

1. ПЛАЌАЊЕ ПРИ ДОСТАВА СО ОТКУПНИНА

Плаќање при прием на производот, платете на курирот/поштарот кога ќе го добиете производот.
Во прилог со нарачката (пратката) ќе ви доставиме и уплатница ПП10, која се дополнува на лице место.

Плаќање при достава

Доколку се решите нарачката да ја платите на овој начин се што треба е е да кликнете на копчето ПРОДОЛЖИ и нарачката е завршена, ќе добиете нотификација дека нарачката е примена.2. ПЛАЌАЊЕ СО КРЕДИТНА КАРТИЦА

Плаќање со Кредитна Картичка, подржани се сите популарни картици во Македонија.

Подржани кредитни картички

Со избирањето на оваа опција привремено ве пренасочуваме до безбедносниот сервер на банката (HalkBank), каде ќе ја направите трансакцијата.

Податоците од вашата картичка не ги гледаме, само од банката добиваме нотификација дека средствата се резервирани, а истите ги наплаќаме откога ќе ја потврдиме нарачката.

Плаќање со кредитна картичка

Доколку се решите нарачката да ја платите на овој начин, откога ќе кликнете на копчето ПРОДОЛЖИ привремено ве пренасочуваме до серверот на банката каде ќе ги внесете податоците од вашата картичка, по успешниота трансакција, ќе добиете нотификација дека нарачката е примена.

 

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.