0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Supracolor

Manufacturer: Kryolan
*
*
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
1.530,00 ден.

Supracolor е крем - пудра , кој со децении се покажува како исклучително успешна. Работата на професионалните Make Up артисти би била незамислива без Supracolor. Оваа пудра е позната по извонредните својства за прекривност, одличната компатибилност со кожата и достапноста на широкиот спектар на бои. Supracolor успешно се користи не само за нормална шминка, туку и за играње со ефектите на светлите и темните нијанси. Дополнителна карактеристика на пудрава е можноста за засенчување и истакнување со соодветни делови на Вашето лице.

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters30ml, 55ml
Color
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.