0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Ultra Under Base Plus

Manufacturer: Kryolan
*
1.500,00 ден.
Ultra Under Base Plus - е база за шминка достапна во регуларен состави достапна со заштитен фактор SPF 15. Базата е првиот чекор во нанесувањето на шминка. Се нанесува во тенок слој на чисто лице и го подготвува за нанесување на шминка. Ефектот е поголем ако се користат производи на Kryolan, поради компактноста на состојките на брендот. Тоа истовремено ја зголемува и трајноста на шминката.
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters60ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.