0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Loreal Pro XXL Lift Mascara

Manufacturer: L’oreal
1.000,00 ден.

Маскара која има иновативна формула комбинирана со ултра голема четкичка на која паметно се распоредени помали и поголеми иглички. Сето ова овозможува правилно расчешлување и нанесување на формулата од коренот на врвот до секоја трепка, подеднакво. Ефектот е волумен со изглед на вештачки трепки.

Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.