0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Glorious Cheeks Highlighter

Manufacturer: Aura
*
 • 218 - highlighter aura
  218 - highlighter aura
  Not available
 • 219 - highlighter aura
  219 - highlighter aura
  Not available
 • 220 - highlighter aura
  220 - highlighter aura
  Not available
265,00 ден.

Финиширајте го вашиот изглед со Glorious Cheeks highlighter кој содржи голем процент ефективни пигменти и дава седефаст сјај. Нанесете го производот со четка со природни влакна на врвот на јагодниците, во должина на носот, изнад усните, под веѓите, на врвот на брадата и челото .

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Shade218 - highlighter aura, 219 - highlighter aura, 220 - highlighter aura
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.