0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Perfect Color Lipstick

Manufacturer: Artdeco
*
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
 • Not available
750,00 ден.

Perfect Color Lipstick е кармин кој ги негува вашите усни и е направен со нова висока пигментација и со нова, подобрена кремаста структура. Идеаен за користење во комбинација со Magic Fix . Благодарение на високата покривност како и големата долготрајност, вашите усни ќе бидат покриени со долготрајни бои кои се отпорни на бришење. Ќе се заљубите во свиленото чувство на кожата. Витаминот Е дополнително ја штити  од губење на влажноста. Металната обвивка го штити карминот од топење кога е изложен на топлина.

Начин на нанесување:

По исцртување на усните со молив за усни, нанесете директно или со четка за нанесување кармин.

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Color
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.