0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Revlon ColorStay Foundation For Combination/Oily Skin (за комбинирана/масна кожа)

Manufacturer: REVLON
Availability: In stock
*
  • Not available
  • Not available
  • Not available
  • Not available
  • Not available
  • Not available
  • Not available
  • Not available
  • Not available
1.133,00 ден.
Your price: 850,00 ден.

Revlon ColorStay™ за комбинирана/мрсна кожа со SPF15 е лесна подлога без маснотии која нуди 24-часовно носење и помага во подобрување на изгледот на вашата кожа од ден на ден. Состојките за нега на кожата, како што е антиоксидантот Витамин Е, помагаат во негување и заштита на кожата од загадувачи, додека мултиминералните честички го контролираат пробивањето на маслото во текот на целиот ден. Оваа формула и овозможува на кожата да дише, а исто така се спротивставува на топлина, пот и влажност.

1. Долготрајна: Основата без масло обезбедува беспрекорен изглед  24 часа
2. Ја негува кожата: Антиоксидантниот витамин Е помага во негување и заштита
3. Нежна текстура: Удобно и лесно чувство
4. Без пори, мат финиш: Мулти-минералните честички го контролираат пробивот на маслото
5. Отпорен на топлина, пот и влажност

Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.