0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Eyeshadow Base

Manufacturer: Artdeco
490,00 ден.
Спречува собирање на сенките за очи во наборите на капаците. Значително ја подобрува долготрајноста, бојата и ја одржува лесната формула на сенката за очи. Ја неутрализира природната боја на капаците и ја прави сенката водоотпорна.
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.