0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

My Way - edp

Manufacturer: Giorgio Armani
*
10.190,00 ден.
MY WAY е мирис на откритија и врски за проширување на видиците и отварање нови хоризонти. Ова е мирис за љубопитна и автентична жена која е подготвена да ги прошири своите хоризонти и да живее значајни средби низ целиот свет.Овој женски мирис е средба помеѓу внимателно избрани состојки. Бергамот проследен со египетскиот цвет од портокал во светкав, пенлив почеток, со засилен блескав цветен букет од тубероза и индиски јасмин. Конечно, живописното кедерово дрво од Вирџинија се среќава со сензуална ванила од Мадагаскар и бел мошус за да остави потпис на соединенијата.Шишенцето MY WAY е амајлија што ги опфаќа сите важни средби. Сината и златната капа е амајлија, дизајнирана за да биде понесена со себе каде и да одите. Синиот камен ја симболизира бојата на земјата, универзалната боја која не обединува сите нас и не поврзува едни со други и но воедно не обединува и со нашата планета. Во капачето е врежан златен прстен кој претставува симбол на уникатна патека која е осветлена од секоја средба по патот. Златниот прстен е со печат потпис на Giorgio Armani. Луксузната сина ткаенина е одда за иконскиот свет на модата Армани.
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters90ml, 30ml, 50ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.