0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Christina Aguilera Violet Noir

Manufacturer: Christina Aguilera
*
1.480,00 ден.
Your price: 1.110,00 ден.

Violet Noir е ориентален цветен мирис за жени. Тој е претставен во 2018год. Неговата композиција започнува со овошниот црвен грејпфрут и цвет од нектар. Потоа се преминува на цветните ноти на роза, ирис и цвет од портокал. А на крајот мирисот се доживува со пачули, мошус и килибар.

  • Топ ноти: (црвен грејпфрут, слатко овошје, цвет од нектар,)
  • Средишни ноти: (ружа, ирис, цвет од портокал)
  • Базни ноти: (пачули, мошус, килибар)
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters30ml, 50ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.