0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Ultra Male - Eau de Toilette Intense

Manufacturer: Jean Paul Gaultier
Availability: In stock
*
4.050,00 ден.

Jean Paul Gaultier Ultra Male Eau de Toilette е комбинација од црна лаванда и дрвенеста ванила, како и свежина на круша и нане. Jean Paul Gaultier Ultra Male поседува позачинети ноти од оригиналниот мирис. Шишето е во вид на мускулесто торзо, високо, мажествено и има драматичен изглед благодарение на додавањето на остри црни ленти - истакнувајќи ги наметливите машки атрибути на Ultra Male и ароматичниот мирис на килибар.

Горни ноти - лимон, цимет, бибер

Средни ноти - лаванда, пачули, мудрец

Основни ноти - кедрово дрво, килибар, ванила

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.