0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

L'HOMME - Eau de Parfum

Manufacturer: Yves Saint Laurent
*
4.060,00 ден.
L'Homme EDP го задржува јадрото на франшизата L'Homme претставена со специфична дрвена спојка, овој пат во помоќна, вкусно опојна варијација. Како ликер, овошната суштина на горчливиот портокал оди со акордот Infusion de Bois de Chêne. Оваа нова состојка, дестилирана од дабови струготини од буриња со коњак, носи нова патека и нов парфемски потпис. Горни ноти: бергамот, горчлив портокал Срце: гераниум, лаванда Основа: ветивер, кедар, даб  
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters40ml, 60ml, 100ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.