0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Boss Bottled PARFUM

Manufacturer: Boss
*
6.200,00 ден.

Boss Bottled PARFUM, за маж кој знае да доминира. Неговата софистицираност е впечатлива, неговата топлина инспиративна. Овој машки парфем се одликува со мирис на дрво-килибар со благородно срце од бетон од орис и корен од смоква кои ја изразуваат неговата моќна харизма. BOSS Bottled Parfum го издигнува иконското семејство на парфеми BOSS Bottled на следното ниво со најголема концентрација досега. Богат и текстуриран машки парфем, дрвенестиот зелен мирис се отвора со ноти на вкусна мандарина и зачинети темјан масла. Ја открива својата длабочина и моќ со срцето од бетон од орис и корен од смоква, што ја изразува неговата моќна харизма. Дрвенестите основни ноти од есенција од кедрово дрво и акорд од растителна кожа додаваат препознатлива топлина, траен интензитет и издржлива моќ. Горни ноти: мандарински, темјан Средни ноти: Орис, Акорд на корен од смоква Основни ноти: кедрово дрво, акорд од растителна кожа

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml, 100ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.