0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

The Perfector Poreless Blur Primer

Manufacturer: Catrice
319,00 ден.
The Perfector Poreless Blur Prime е наследник на Catrice Prime And Fine Poreless Blur Primer и го подготвува вашиот тен за селфи! Со нов дизајн и подобрена формула, прајмерот со лесна пенеста текстура обезбедува моментален ефект на мек фокус, видливо ги стеснува порите и ја храни кожата со ниацинамид. Ако го нанесете само него, прајмерот создава мазен, софистициран тен; Се користи како основа под пудра и ја прави шминката долготрајна.Одржливото пакување се произведува со 100% зелена енергија.
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.