0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

The Mattifier Oil-Control Primer

Manufacturer: Catrice
319,00 ден.
Сјајна кожа, големи пори, нерамномерен тен? Нема проблем за The Mattifier Oil-Control Primer. Кога се користи сам или како прајмер под шминка видливо ги чисти порите и има ефект на матирање. Текстурата без масло и силикони, исто така, ја храни и смирува кожата со екстракт од кора од врба и содржи Evermat™ од Седерма. Како основа за шминка, прајмерот обезбедува долготрајна, изедначена завршница. Одржливото пакување се произведува со 100% зелена енергија.
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.