0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

24ORE PERFECT COMPACT FOUNDATION

Manufacturer: Deborah
*
  • Not available
  • Not available
  • Not available
  • Not available
  • Not available
840,00 ден.

1. Компактна пудра, многу удобна и практична која секогаш треба да ја имате со вас, дава природен мат финиш и униформен резултат.
2. Формулата е збогатена со екстракт од Камелија и DH Anti-pollution Complex со антиоксидантно и заштитно дејство.
3. Се карактеризира со водоотпорни и долготрајни својства, не се пренесува и содржи заштитен фактор 20 што ја прави совршен производ само за вас!

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.