0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Voce Viva - edp

Manufacturer: Valentino
*
10.500,00 ден.
Римјанин во срцето, Valentino Beauty е колоритен, кул бренд кој создава висока мода. VOCE VIVA создава паралела помеѓу тонот на твојот глас и мирисот на твојот парфем. Исто како гласот, мирисот е нешто лично, нешто интимно, нешто што остава трага. Хармонија од светол букет од цвеќе, од која станувате зависни и моќ која доаѓа од неочекуваните кристално мошусни акорди. Парфемот го слави гласот на секоја жена. VOCE VIVA е ода на Valentino кој ја слави женственоста. Шишенцето ги пренесува вредностите на куќата Valentino и женственоста на VOCE VIVA. Мазно стакло во форма на коцка, кое ја рефлектира светлината поминувајќи низ златната течност. Рокерските нитни на капачето го потенцираат стилот на Valentino. Вибрантен фонт од црвени букви го краси исконското Valentino шишенце. „Денес е вистинска моќ да споделиш емоции” - Pierpaolo Piccioli, креативен директор на куќата Valentino.
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters100ml, 30ml, 50ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.