0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

The Scent For Her - edp

Manufacturer: Boss
*
4.740,00 ден.

Boss The Scent For Her Edp - Овој цветно-овошен мирис е комбиниран со гурмански нијанси што го прават еквивалент на модерната сцена на парфеми. Најновиот парфем од колекцијата HUGO BOSS се отвара со сочни и кадифени нијанси на праска, комбинирани со цвет од фрезија во врвни ноти. Срцето е засновано на османтус, познат по мирис на кајсија, додека сушењето се одликува со печено какао. Овој парфем е лансиран во 2016 год.

  • Врвни ноти: (праска, фрезија)
  • Средни ноти: (османтус)
  • Основни ноти: (какао)
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters30ml, 50ml, 100ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.