0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

The Scent Elixir for Her

Manufacturer: Boss
*
6.250,00 ден.
Your price: 5.000,00 ден.

BOSS The Scent Elixir for Her е луксузна и високо концентрирана верзија на класичниот мирис BOSS The Scent for Her.

Овој дрвенест еликсир во боја на килибар започнува со оживувачки излив на розов бибер, исполнета со огнени елементи кои го зголемуваат неговиот шарм. Срцето на овој женски мирис се расплетува со примамливите цветни тонови на Атропа Беладона, плетејќи таписерија на мистика и возбуда, оставајќи волшебна миризлива трага. Како што мирисот се смирува, тој открива богатство од килибарни ноти, зрачи со жива топлина и волшебна привлечност.

Горни ноти - Розов бибер
Средни ноти - Беладона
Основни ноти - Килибар

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.