0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Olympéa Solar Intense - EDP

Manufacturer: Paco Rabanne
*
4.550,00 ден.
Најновиот фланкер, OLYMPEA SOLAR, од линијата Olympea на Paco Rabanne (PUIG) го слави сонцето и исто така како и претходните изданија привлекува големо внимание. Го следи трендовскиот бран со тема на мириси со сонце што го „преплавија“ пазарот минатата година со соларен акорд во композициите и самиот дизајн, нудејќи ја брилијантноста, среќата, силата и оптимизмот кои се толку потребни, дури и во парфемскиот сектор. Почетокот на композицијата нуди слатки и пенливи цитрусни акорди на кора од портокал и кора од мандарина, поддржани од цвет од портокал. Срцето открива соларен дабов мов во комбинација со букет бели цветови и ноти на соларни тиара цветови, додека топлиот и егзотичен допир на иланг-иланг ги претставува сончевите зраци на кожата заедно со бензоин во основните ноти. Горни ноти: кора од мандарина, кора од портокал, цвет од портокал Средни ноти: соларен дабов мов, бели цветови, соларни цветови на тиара Основни ноти: иланг-иланг, бензоин
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters30ml, 50ml, 80ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.