0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

My Euphoria - Eau de Parfum

Manufacturer: Calvin Klein
*
4.490,00 ден.

Келвин Клајн ја претставува My Euphoria, храбар парфем за жени што ги разгорува сетилата. Зачаден, но сладок, овој нов повеќеслоен цветен килибарен мирис ја доловува суштината на радоста и еуфоријата. Во срцето на овој CK парфем за жени, женската орхидеја flambé акорд е контрастна со зачаден црн сусам за софистициран и огнен цветен мирис. Ексклузивна мешавина од уд, бамбус и сандалово дрво ја заокружува основата создавајќи мистериозен дрвенест аспект. Богатата топлина на овие ноти заедно со трајната трага на тубероза создава уникатно незаборавен мирис, предизвикувајќи чувства на доверба и зајакнување.

  • Горни ноти: црна рибизла
  • Средни ноти: фламбе орхидеја, црн сусам, тубероза
  • Основни ноти: уд, сандалово дрво, бамбус
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters30ml, 50ml, 100ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.