0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Irresistible - eau de parfum

*
5.190,00 ден.
Irresistible Eau de Parfum на Givenchy претставува дрвенесто-цветен мирис кој ги балансира нотите на мирисна слатка роза и сјајно русаво дрво. Неодолив парфем за жени, неговите горни ноти на блескава овошна круша и амбрета додаваат суптилен белег на живост со цветно срце и допир на мошус во основата. Горни ноти - пенлива круша, амбрета Средни ноти - слатка роза Основни ноти - русоко дрво, мошус
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters35ml, 50ml, 80ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.