0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Idole Now - Eau de Parfum

Manufacturer: Lancome
*
10.160,00 ден.
Idole Now Eau De Parfum е цветен мирис кој, според Lancôme, е во интеракција со аурата на оној што го носи и станува одраз на нејзиното вистинско јас, претворајќи ја во свој идол. Маркетингот на овој мирис е наменет за храбри, самоуверени личности.Составот содржи спој од три главни ноти, од кои секоја е засилена со „зелената наука“. Се отвора со возбудлив мирис на роза од апсолутна роза од Испарта, Турција, што доведува до прашкасто срце од орхидеја. Кремастата основа од ванила дава нота на сладост и сензуалност на целокупната арома. Мирисот е развиен од Shiamala Maisondieu, Nadege le Garlantezec и Adriana Medina. Горни ноти: роза Средни ноти: орхидеја Основни ноти: ванила
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters100ml, 25ml, 50ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.