0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

I Want Choo Forever - Eau De Parfum

Manufacturer: Jimmy Choo
*
3.540,00 ден.
Силниот мирис на роза се спојува со ароматичен розов бибер и масло од горчлив бадем, кои ја зголемуваат привлечноста и силата на парфемот. Сензуалната средна нота на мирисот се состои од мириси на ликер од црна цреша, заводлива арпа јасмин и топол женствен ветивер. Самата основа на мирисот е вистинсо свртување кон силните мириси на земја и мов, ванила и тонка, чија комбинација ги засилува опојните мириси на горните ноти на парфемот. Резултатот е симфонија на мириси ноти и сензуална трага на парфемот I Want Choo Forever. Горни ноти - роза, горчлив бадем Средни ноти - ветивер, цреша, јасмин Основни ноти - ванила, зрна тонка, амбер, мов
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters40ml, 60ml, 100ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.