0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Gucci Flora Gorgeous Magnolia - Eau De Parfum

Manufacturer: Gucci
*
10.143,00 ден.
Your price: 7.100,00 ден.

Gucci Flora Gorgeous Magnolia ја истакнува внатрешната сила на сјајната и моќна магнолија. За да се подобри сладоста на есенцијата на магнолија, се додава Dewberries Accord за овошна, сочна димензија. Пачули есенција потоа се користи за мелење на мирисот со постигнување рамнотежа помеѓу свежината и сензуалноста.Овој парфем исто така, содржи Блонд Вудс кој обезбедува нежен, сензуален допир. Во исто време, Coconut Accord испорачува свежина која истовремено е мазна и создава зависност - конечно, Jasmine Sambac Absolute добива зелен интензитет и топлина што се здружуваат со трагите на Маск.

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.