0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

FLOWER BY KENZO POPPY BOUQUET - eau de toilette

Manufacturer: Kenzo
*
2.490,00 ден.
Your price: 2.490,00 ден.

Kenzo Parfums ја плете ткаенината од цвеќе во новата женска тоалетна вода Flower од Kenzo Poppy Bouquet. Парфимерката Дора Багриче не води на буколична утринска прошетка низ јапонскиот цветен пазар. Овој светол, ботанички и природен букет комбинира мандаринска есенција, инфузија од јасмин самбак, роза Дамаскена и бели мошуси. Flower by Kenzo Poppy Bouquet Eau de Toilette за жени: нова цветна зависност која ќе цвета на вашата кожа.

Горни ноти: зелени бадеми, мандарини портокал, листови од чај
Средни ноти: јасмин Самбац, Дамаскинска роза од Бугарија, Гарденија
Основни ноти: кедрово дрво, бел мошус

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.