0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Flower by Kenzo Ikebana Mimosa - Eau de Parfum

Manufacturer: Kenzo
*
6.170,00 ден.

FLOWER IKEBANA BY KENZO е химна на љубовта на Кензо Такада кон цвеќињата и уметноста на живеење. Потопете се во топлата прегратка на светлото зимско сонце со второто олфакторно дело од колекцијата FLOWER IKEBANA: FLOWER IKEBANA MIMOSA BY KENZO, новиот цветен букет. Mimosa Absolute, во срцето на мирисот, нуди уникатен кадифеен и цветен израз. Во основните ноти, вертикалноста на Хиноки Вуд ја поддржува целата композиција, придружена со екстракт од златен сусам.

Горни ноти: кора од кумкват
Средни ноти: Апсолутна мимоза, екстракт од златен сусам
Основни ноти: Хиноки Вуд Акорд

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.