0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Chloe - edp

Manufacturer: Chloe
Availability: In stock
*
6.587,00 ден.

Создаден да ја доловува самоуверената индивидуа- личност на жената. Самоуверен и карактеристичен, богат и комплексен цветен парфем кој ги опфаќа аспектите од духот на Клое. Романтизам, оштрина и сензуалност се карактеристиките на овој парфем, создаден за сите жени кои имаат млад дух. Неговото модерно, нежно плетено шише е украсено со рачно врзана лента.

  • Топ ноти: божур, бела фрезија, личи
  • Средишни ноти: магнолија, ружа
  • Базни ноти: кедар, килибар
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml, 75ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.