0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Candy Prada - EDP

Manufacturer: Prada
*
6.710,00 ден.
Candy Prada - EDP е ориентален парфем на Прада. Овој волшебен и примамлив парфем се отвора со слатки мошусни ноти. Во срцето на овој светол и примамлив мирис е бензоин од Лаос, додека карамелата е во основата. Креатор на мирисот е Даниела (Рош) Андриер, во 2011 година. Горна нота: мошус Средна нота: бензоин Основна нота: карамела
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml, 80ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.