0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Alive Intense - EDP

Manufacturer: Boss
*
5.440,00 ден.

BOSS ALIVE INTENSE пристигнува во шишенце со иста форма како неговиот претходник, сега во црвено за да ја прослави нотата на малина и смелите овошни аспекти на мирисот. „Тоа е силен мирис кој ја нагласува интензивната желба за живот и ја велича храброста на жените ширум светот, поканувајќи ги сите да уживаат во моментите кога жената се чувствува навистина ЖИВА, водена од духот на авантурата секој ден. Полн со радост и самодоверба, BOSS ALIVE Intense е мирис за жени кои се осмелуваат да живеат со ентузијазам. Ве потсетува дека најдобриот начин е да уживате во животот со целото свое срце, да им верувате на своите инстинкти и да не се плашите од непредвидливото“. Горни ноти: малина Средни ноти: ветивер Основни ноти: бензоин

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters30ml, 50ml, 80ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.