0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

MERCURIAL CASHMERE by Electimuss

Manufacturer: Electimuss
*
17.360,00 ден.
Your price: 13.888,00 ден.

Неодолив, раскошен, зависен

Mercurial Cashmere е светол и храбар, пенлив со розова пиперка и бергамот. Кардамонот додава топла нота во составот кој брзо отстапува место за раскошно и луксузно срце. Белите цветни ливчиња од тубероза се сместени на кревет од путер и кадифено сив килибар, заводливи и вкусни. Љубичицата и ирисот го затемнуваат срцето на мирисот и обезбедуваат рамнотежа и сталоженост, не премногу слатки, не премногу цветни.

Ванилата, карамелот и зрното тонка обезбедуваат луксузна основа на која почива мирисот. Кашмирските шуми и кедарот даваат мазно чувство, додека уд дава допири на контраст. Mercurial Cashmere е уникатен и многу прославен мирис кој ќе ги сврти главите и ќе го привлече вниманието каде и да го носите.

Горни ноти - Мадагаскански розов бибер, кардамон, италијански бергамот

Средни ноти - сив килибар, тубероза, виолетова и ирис

Основни ноти - Уд, мошус, зрно тонка, ванила, карамела, кашмир дрво, вирџинија кедар.

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.