0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

BLACK CAVIAR by Electimuss

Manufacturer: Electimuss
*
17.360,00 ден.
Your price: 13.888,00 ден.

Овој ароматичен, океански фугер е богат, комплексен, хармоничен и изненадувачки.

Луксузната соленост на кавијарот совршено се спојува со жалфија, рузмарин и лаванда за да создаде ароматично срце што се потпира на дрвенеста земјена основа со дабови мов и пачули. Океанска лаванда погодна за император.

ИНСПИРАЦИЈА

Со голем процут и фанфари од флејти, тапани и труби, императорот Север им послужил кавијар на најпочитуваните гости во венци од рози.

И тој не беше сам. Императорот Нерон беше познат по својот хедонизам, тој беше вистински епикурејец и познавач со голем апетит на екстравагантни вкусови вклучувајќи го и кавијарот кој претставува безвременски луксуз.

Горни ноти - кавијар, агар дрво, кедрово дрво

Средни ноти - Лаванда, жалфија, рузмарин

Основни ноти - Ветивер, пачули и даб мов

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.