0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

La Fenice Pour Femme - EDP

Manufacturer: The Merchant of Venice
*
7.130,00 ден.
Your price: 4.991,00 ден.
La Fenice Pour Femme, е обвиткан во класичното шише од линијата The Merchant of Venice, кое е фино украсено со репрезентативните бои на Gran Teatro La Fenice, на кој е посветен мирисот. Венецијанскиот трговец и оддава почит на оваа важна институција пресликувајќи ги нејзините типични бои, сина и златна. Целокупниот дизајн е запечатен со скапоцен мал синџир што го носи симболот на Gran Teatro La Fenice и е крунисан со сатенска сина капа. Горни ноти - Глог, мандарина Средни ноти - Бадемово цвеќе, Хелиотроп, Тубероза Основни ноти - Кедрово дрво, Зрна Тонка , Ванила
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml, 100ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.