0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Uomo - edt

Manufacturer: Valentino
*
5.740,00 ден.
Uomo има едноставно значење на италијански – маж. Нашиот Валентино маж е млад човек со италијански стил со фини манири, културен, елегантен – маж кој знае да го носи своето секојдневно однесување. Мирисот на Uomo е инспириран од специфична сцена на ручек на аристократско италијанско семејство, голема маса сместена на терасата во куќа со беспрекорен римски стил. Нотите на мирисот произлегуваат од градината на куќата, како и од пијалоците и десертите кои се сè уште на масата откако сите се заминати.
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml, 100ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.