0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Ombre Leather Parfum

Manufacturer: Tom Ford
*
10.500,00 ден.
Том Форд Ombré Leather Parfum е инспириран од западноамериканските ноти на листови од љубичица, кедар и зелен тутун, додека оригиналниот цветно-кожен мирис предизвикува тактилна сензуалност. Парфимерката Соња Констант ги компонираше двете креации, Ombre Leather и Ombré Leather Parfum, создавајќи кожно-цветен спој на ноти, каде што новиот Parfum дава нов израз на оригиналното издание. Мирисни ноти: лист од љубичица, кедар, индиски јасмин, кожа, дрвени ноти, зелен тутун, срце од корен од ирис
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml, 100ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.