0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Mystic Incense - EDP

Manufacturer: The Merchant of Venice
*
6.510,00 ден.
Your price: 4.883,00 ден.
Mystic Incense е нова и софистицирана интерпретација на темјанот, масна смола што се излачува од некои растенија Boswellia, типична за Арапскиот Полуостров и Африка. Елегантен и убедлив, создаден од совршени дрвенести и гурмански ноти. Хармоничен и заводлив мирис со долга истрајност. Горни ноти - карамела, сол, сушено овошје Средни ноти - смола, бело дрво Основни ноти - смола, какао
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml, 100ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.