0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

MYSLF - Eau De Parfum

Manufacturer: Yves Saint Laurent
*
5.400,00 ден.
Новиот мирис MYSLF ги меша свежите ноти на бергамот и апсолутен цвет од портокал со топли дрвенести ноти, пачули и молекулата со мошусно дрво Ambrofix за издржливост и интензитет. MYSLF е израз на мажот, со сите ваши емоции и нијанси. Пресврт на традиционалното семејство на дрвенести мириси со цвеќиња. Приказ за модерна машкост за да го прославите вашето вистинско јас. Без извинување. Со гордост. Горни ноти: бергамот од Калабрија Средни ноти: Апсолутно срце од цвет од портокал Основни ноти: дрвенести ноти, Ambrofix, пачули
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters40ml, 60ml, 100ml
Similar Products

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.