0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Luxury Collection Royal Parfum

Manufacturer: Gisada
*
21.640,00 ден.
Gisada Luxury Collection Royal ги превртува сетилата наопаку. Маѓепсува со кожа и јасмин во кои одекнува срцевата нота со фрезија, темјанушки и нота на уд. Килибарот, ванилата и мошусот даваат лесен и жив заклучок во основната нота што целосно изненадува. Апсолутно хармоничен, свеж и дрвенест мирис!. Горни ноти : кожа и јасмин Средни ноти: фрезија, темјанушки и допир на уд Основни ноти: килибар, ванила и мошус
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters100ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.