0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Luxury Collection Iris Parfum

Manufacturer: Gisada
*
21.640,00 ден.
Парфемот Ирис од Луксузната колекција на Гисада е за мажи и за жени. Мирисот е свеж и дрвенест и секако го слави ирисот, кој - како и розата - одамна е кралски цвет. Парфемот Ирис го слави свежиот и елегантен, понекогаш зачинет ирис со горната нота на рози, темјанушки и ирис. Во срцето се појавуваат лимес и розов бибер. Сандалово дрво, мошус и ветивер елегантно ја врамуваат композицијата. Горни ноти: камилица, лимета, бибер Средни ноти: килибар, ирис, роза, виолетова, аква Основни ноти: мошус, сандалово дрво, ветивер
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters100ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.