0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Kenzo Homme - Eau de Toilette

Manufacturer: Kenzo
*
5.000,00 ден.

Во јануари 2022 година, Kenzo ја претставува најновата верзија на KENZO HOMME КОЛЕКЦИЈАТА, нудејќи ја „свежината на солените ноти кои се мешаат во зелените и дрвенести ветришта: мирисот на бор и сандалово дрво, како пријатна прошетка покрај морскиот брег покрај густа обложена со дрвја патека.ја гали и освежува кожата како вистински јоден здив“. Молекулата Калипсон го отвора составот со својот морски, воден и малку овошен мирис, во комбинација со фин зачинет акорд од морско оревче. Срцето на мирисот останува лојално на оригиналното издание, прославувајќи го боровиот акорд измешан со пачули, додека основата обезбедува дрвенест слој од кедар и сандалово дрво. Горни ноти: калипсон, морско оревче Средни ноти: бор, пачули Основни ноти: кедар, сандалово дрво

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters60ml, 110ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.