0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Karagoz Unisex - Extrait de Parfum

Manufacturer: Nishane
*
15.190,00 ден.

Karagoz - Extrait de Parfum е почит за разиграните помирувања на животот, духовитоста, директноста и искреноста. Уживајте да бидете забележани исто како познатиот куклен лик во сенка „Карагоз“. Веселиот отвор со ананасот и билките го следи силната личност која доаѓа од богатото срце направено од нероли, јасмин и пачули. Ветивер, агар дрво и килибар требаше да бидат последните потези на четката за да го отсликаат овој разигран лик. Горни ноти - ананас - црно грозје - букет гарни Средни ноти - нероли - јасмин - пачули Основни ноти - ветивер - агар дрво - килибар

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.