0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

EGE Unisex - Extrait de Parfum

Manufacturer: Nishane
*
13.950,00 ден.

Nishane Ege Extrait е унисекс морски парфем. Еге е почит на Егејското Море - издолжен залив на Средоземното Море лоциран помеѓу грчкиот и Анадолискиот полуостров - што е историски важно, особено во однос на цивилизацијата на Античка Грција, која ја населувала областа околу брегот на Егејското Море и егејските острови.Парфемот Nishane Ege повикува на незаборавни летни одмори со претставување на најинспиративните ароми на морето и медитеранското лето. Горни ноти: Јузу, листови од виолетова, анасон Средни ноти: босилек, зелен кардамон, нане Основни ноти: Олибан, сладок корен

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml, 100ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.