0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Collection Rose D'Isparta 125ml

Manufacturer: Boucheron
11.800,00 ден.
Rose d'Isparta ги мами и возбудува сетилата со волшебна низа на зачинети и цветни вкусови. Замавнува со остар и зачаден отвор со ѓумбир, амбрета и темјан. Срцето танцува помеѓу водечка нота од роза и придружни фигури од шафран, цимет, глог и фрезија. Основата се состои од мазна тонка, ванила, сандалово дрво, килибар и мошус. Горни ноти - тамјан, амбрета, ѓумбир Средни ноти - турска роза, шафран, цимет, фресија Основни ноти - ванила, амбер, зрна тонка, сандалово дрво, мошус

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.