0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Collection Extraordinaire Gardenia Petale - edp

Manufacturer: Van Cleef & Arpels
*
9.360,00 ден.
Gardenia Petale претставува дел од луксузната линија на парефми на Van Cleef & Arpels. Гарденијата е симбол на посветеност и чесност, која во овој мирис се ублажува со овошни сокови и букет бело цвеќе, резултирајќи со нежен и благ мирис кој асоцира на женственост.
  • Мирисни ноти: гарденија, бело цвеќе, јасмин, цитрус
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters75ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.