0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Collection Ambre D'Alexandrie - edp

Manufacturer: Boucheron
*
11.800,00 ден.
Нова луксузна колекција која е инспирирана од сеќавањето на ловците на драги камења кои го создале духот на оваа куќа со своите патувања. Ова е топол и зачинет ориентален парфем кој е инпириран од зачините кој што се разменувале во Александрија. Горните ноти се ванила, бензоин и акорд на наргиле. Средната нота е амбер и базната нота мошус.
  • Горни ноти: ванила, бензоин и тутун
  • Средни ноти: лабданум и амбер
  • Базни ноти: aмбрегис и мошус
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters125ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.