0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Bottled Pacific - EDT

Manufacturer: Boss
*
5.360,00 ден.

HUGO BOSS Boss Bottled Pacific EdT го отелотворува чувството на бегство до тропски дестинации, на релаксирачко застанување на плажа, на момент на спокојство во кој ќе бидат обвиени со освежителни ноти и добредојдени дрвени тонови. Овој мирис ја евоцира сликата на кристално чистите води, мирисот на морскиот ветер и спокојната атмосфера што може да ја понуди само некоја рајска локација.  

Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters50ml, 100ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.