0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Born in Roma Green Stravaganza Uomo

Manufacturer: Valentino
*
5.710,00 ден.

Born in Roma Green Stravaganza Uomo е мирис од фугер-килибар, кој ја открива својата магнетна арома преку свежината на срцето на калабрискиот бергамот, чистиот енергетски наплив на акорд на кафе и топлината на ветиверската срцева есенција.

Born in Roma Green Stravaganza Uomo го води патот до екстравагантноста на Рим, овозможувајќи ви да ја почувствувате енергијата, да ја ослободите вашата вистинска личност и да живеете прекумерно - затоа што има многу живописни начини да бидете вие.

Горни ноти - Калабриски бергамот

Средни ноти - Акорд за кафе

Основни ноти - есенција од ветивер

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.