0 Item(s)
You have no items in your shopping cart.

Arabesque - EDP

Manufacturer: The Merchant of Venice
*
16.430,00 ден.
Your price: 12.323,00 ден.
The Arabesque е инспириран од украсите на една од типичните венецијански палати: Ca 'd'oro. Убавината на шишето е затворена во шилести арабески украси засилени со спојот на две елегантни бои: сина и златна.Овој мотив најдобро може подобро да го опише мирисот скриен внатре. Луксузен дизајн кој го раскажува богатството на град како Венеција чија моќ и величественост беа поврзани со трговските односи со Истокот. Шишето е дополнително украсено со златно капаче и метална плоча што потсетува на името на мирисот. Горни ноти - слива, листови тутун, ѓумбир Средни ноти - цимет, зрна тонка, кедар Основни ноти - бензоин, мошус, ветивер
Products specifications
Attribute nameAttribute value
Milliliters100ml

Use coupon code Y2024 and get - 15% OFF of products that are not already on sale.